Trepo.ro

Despre noi

Trepo.ro a luat nastere dupa multi ani de experienta acumulati de actionariatul firmei pe piata eCommerce din Statele Unite ale Americii. 

Capitalul de lucru al firmei este 100% romanesc, provine din aportul actionarilor si asigura o prezenta importanta pe piata de specialitate.

2 (5).jpg

Despre companie

Firma MITLUM SRL a fost înființată în anul 2014 cu activitate principală în domeniul comercializării produselor de larg consum.

In anul 2020 firma si-a schimbat actionariatul si principalele domenii de activitate, cu scopul principal de a comercializa produse in mediul online.

Firma este detinatoare exclusiva a brandului Trepo, marca reprezentativa pentru un portofoliu de peste
20 de produse.

Cod unic de inregistrare: 33415403
Nr. Reg. Comertului: J23/2161/24.07.2014

Misiune și principii

Societatea comercializeaza în special produse necesare persoanelor care devin părinți, de aici și sloganul firmei: “Facem primii pași impreună cu tine”
Facem primii pași impreună cu clienții noștri și azi și în viitor, pentru că numai așa putem progresa, numai așa putem evolua.
Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri produse de calitate, utile, funcționale la prețuri corecte.
Principiile care stau la baza activitații noastre sunt:

1. 100% clienți mulțumiți

Comercializăm produse utile părinților și copiilor acestora. Suntem multumiți de activitatea noastră, atunci când clienții sunt mulțumiți. Acest lucru îl vedem în comentariile pozitive pe care
le asociază clienții noștri produsului pe care l-au cumpărat, în satisfacția pe care ne-o transmit când vorbim cu ei la telefon și nu în ultimul rând în numărul mic de retururi.


2. Comercializăm numai produse de calitate
Calitatea produselor pe care le comercializăm este foarte importantă pentru noi. Ne asigurăm că se utilizează la execuția produselor, materiale de foarte bună calitate, urmărim cu atenție
fluxurile de producție, astfel incât să fim siguri că produsele noastre sunt calitative din toate punctele de vedere.


3. Util si funcțional
Toate produsele pe care le comercializăm au funcționalitați multiple, asigurând astfel o utilitate maximă. Suntem într-o continuă cercetare, astfel încât să ne asigurăm că vindem produse ușor de montat, ușor de utilizat, ușor de întreținut. Experiența noastră de parinți, ne ajută să alegem cele mai bune soluții pentru produsele noastre, astfel încât să livrăm utilitate si funcționalitate, alături de calitate.


4. Preț corect
Vrem să comercializăm produse la prețuri corecte. Așa vom câștiga aprecierea clienților și ne asigurăm o poziție privilegiată pe piața de profil.


5. Respect
Respectăm munca noastră, respectăm clienții noștri, pentru că numai așa putem să creștem, să evoluăm și să devenim mai buni.

IMG_5195 (1).JPG
12312312.jpg

Viziune

Vrem să construim un brand românesc, Trepo, care să fie numărul unu în România, în domeniul comercial în care ne desfășurăm activitatea, în maxim 10 ani de la apariția lui pe piața românească.
Pentru viziunea noastră muncim în fiecare zi, pentru viziunea noastră alocăm resurse umane și financiare nelimitate, pentru viziunea noastră devenim din ce în ce mai buni.
Eforturile noastre, alimentate de satisfacția clienților noștri ne conduc către atingerea obiectivului propus!
Avem credința că vom reuși și așa va fi !